Samen werken

Iedereen doet mee! Wij gaan samen met jou op zoek naar een goede match tussen werkzoekende en werkgever. Meedoen, ontwikkelen en werken naar vermogen. Het kan gaan om een werkervaringsplaats maar ook om een betaalde baan. De kans om mee te doen aan de maatschappij en indien mogelijk op de arbeidsmarkt.

Maatwerk

Wij bieden maatwerk. Samen gaan we met jou in gesprek over waar je ambities liggen en wat je droombaan is. Ook voor de werkgevers geldt dat we samen gaan inventariseren waar de kansen voor het bedrijf liggen. De instrumenten die wij hiervoor o.a. gebruiken zijn; Arbeidsinteressetest, INVRA, Loopbaan-adviesplan, de werkgevers- en werknemersanalyses.

Net-werk-wijze

RuimBaan heeft een breed en veelzijdig netwerk. Denk hierbij aan 14 gemeenten, UWV, Wijkcoaches, collega zorgaanbieders, VSO Scholen en bedrijven binnen deze gemeenten. RuimBaan is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk en verschillende UWV erkenningen.

Advies

RuimBaan denkt graag mee over mogelijkheden en kan je voorlichting geven over de participatiewet, de wet banenafspraak en de quotumwet. We geven daarbij inzicht in wat deze wetten concreet voor jou betekenen.