RuimBaan voor jou

Een baan vinden
De eerste stap is een oriënterend gesprek, waarbij jij aangeeft wat je belangrijk vindt in je werk. Als je dit lastig vindt, zijn er verschillende hulpmiddelen die je kunnen helpen, om je droombaan helder te krijgen. Wanneer dit duidelijk is, gaan we op zoek naar werk. Dit kan zijn op een stageplek, in een betaalde baan, als vrijwilliger of een plek in de dagbesteding. We vinden het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen in het werk. Hiervoor hebben we dan ook verschillende leerwerklijnen ontwikkeld. We begeleiden je niet alleen in het vinden van werk. Maar blijven je, wanneer jij dat prettig vindt of nodig hebt, daarna ook begeleiden.

Je collega’s
Als je ergens gaat werken, krijg je meestal ook collega’s. RuimBaan kan je helpen om met hen te praten. Zodat je collega’s en je baas jou leren kennen en begrijpen.

Is RuimBaan iets voor jou?
Als je een Wajong-uitkering hebt of in het doelgroepenregister zit, als je thuis zit of gewoon toe bent aan een nieuwe uitdaging dan kan RuimBaan iets voor jou betekenen. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met de betrokken instanties zoals de gemeente, school, het UWV, of jouw huidige zorgaanbieder. Wij kunnen samen met jou kijken hoe jij (weer) aan het werk, betaald of onbetaald, kunt gaan.

Heb je al een baan?
Misschien heb je al een leuke baan, maar vind je bepaalde dingen moeilijk. Ook dan kunnen wij je helpen. Met steun op je werkplek en antwoord op je vragen. Dit doen we in samenspraak met het UWV of de gemeente.