Over Ruimbaan

Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij integratie en participatie in de maatschappij. Een begeleidingsproces naar betaald en onbetaald werk, waarbij de vraag van de kandidaat leidend is in alles dat wij doen. We streven naar maatwerk, want alleen maatwerk resulteert in passende en duurzame werkplekken. Naast begeleiding in het proces ondersteunen en coachen we de kandidaat waar nodig en gewenst. Dichtbij, eenvoud en deskundig zijn daarbij ons kernwaarden.

RuimBaan is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk en beschikt over UWV-erkenningen. In de afgelopen jaren is er een groot netwerk opgebouwd van uiteenlopende bedrijven en dienstverleners.

Doordat we een onderdeel zijn van De Twentse Zorgcentra is er een intern netwerk beschikbaar dat in het belang van de kandidaten ingezet kan worden.

RuimBaan is actief in alle 14 gemeenten van de regio Twente en heeft ook in de gehele regio contact met opdrachtgevers en een netwerk van werkgevers. Kennis van de regio is belangrijk om goed te kunnen plaatsen. Wij hebben al vele cliƫnten zien uitgroeien tot waardevolle medewerkers bij bijvoorbeeld een kinderdagverblijf, supermarkt, schoonmaakbedrijf, dierenwinkel, garage of horecabedrijf. Mocht u interesse hebben dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak om samen met u de mogelijkheden te bekijken.